Styrker det norske teamet for å møte veksten

 
Styrker det norske teamet for å  møte veksten
Uzin Utz AG, en global aktør og produsent av produkter, utstyr og verktøy for gulvbransjen, fortsetter sin ekspansive utvikling i Skandinavia. Uzin Utz Group Norge AS ansetter ytterligere en Distriktsansvarlig.

Fjoråret var et godt år for tyskeide Uzin Utz AG, som høstet stor suksess internasjonalt. Vekstpotensialet i det Skandinaviske markedet er også stort. Den norske salgsteamet forsterkes nå derfor med Björn Fjerdingby, 36 år, som vil arbeide som distriktsansvarlig på Østlandet, Hedmark/Oppland/Østfold, samt deler av Akershus/Oslo.

Björn Fjerdingby har bakgrunn fra Norfloor AS som proff- og prosjektselger. Senest kommer Björn fra Laticrete Nordic AS, hvor han hadde stilling som salgssjef.
- Det føles veldig spennende å bli med på Uzin´s ekspansiv reise og jobbe med Uzin´s brede portefølje av kvalitetsprodukter, forteller Björn Fjerdingby om sin nye stilling.

- Rekrutteringen av Björn er i tråd med Uzin Utz AG’s vekststrategi i Skandinavia og vil befeste Uzin’s posisjon i det norske markedet, sier Christian Brevik, Salgssjef i Uzin Utz Group Norge AS.
- Björns erfaring og kunnskap i salg vil være en stor ressurs for oss i denne bestrebelse og målsetning, poengterer Christian Brevik avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle