Styrelederskolen lanseres

 
Styrelederskolen lanseresMurgårdsfasade i Akersgata 20. Foto: Charlotte Wiig/Murbyen Oslo
Murbyen Oslo lanserer Styrelederskolen, et 3-dagers kveldskurs for gårdeiere og styreledere av Oslos historiske murgårder.

Murbyen Oslo lanserer Styrelederskolen, et 3-dagers kveldskurs for gårdeiere og styreledere av Oslos historiske murgårder.

Målet med Styrelederskolen er å øke bestillerkompetansen hos styreledere og skape stolthet hos beboere. Slik ønsker vi å sikre bærekraftig bevaring av Oslos historiske murgårder, den karakteristiske bebyggelsen i pusset tegl fra byveksten i siste halvdel av 1800-tallet frem til rundt 1930. Dette kan vi lese i en prssemelding. 
 
Deltakere i Styrelederskolen vil blant annet få kunnskap om oppbyggingen av en typisk murgård, murbyens historie, relevante tilskuddsordninger, og praktiske råd tilknyttet vedlikehold og istandsetting. I tillegg til foredrag fra eksperter og fagfolk, blir det anledning for individuell veiledning om byggetekniske spørsmål eller søknadsskriving.
 
Etter kurset får deltakerne mulighet til å bestille en Bygårdsvandring. Dette er en privat omvisning i egen murgård og et tilbud for alle murgårdens beboerne. En rådgiver fra Murbyen Oslo kommer på besøk for å snakke om bygningens historie og tilstand. Omvisningen er en god anledning til å få råd om vedlikehold og hva man kan gjøre selv. 


Om Murbyen Oslo
Murbyen Oslo er et bygningsvernsenter for Oslos historiske murgårder, den karakteristiske bebyggelsen i pusset tegl fra byveksten i siste halvdel av 1800-tallet.
Vi jobber for å øke kompetansen både hos gårdeiere og håndverkere, for å sikre bevaring av de historiske murgårdene i Oslo. Dette gjør vi ved å tilby en rekke kurs og arrangementer, i tillegg til gratis førstegangsbefaring og rådgivning over disk. 

Program og påmelding

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår