Strømprisen ned i front og opp i enden

 
Strømprisen ned i front og opp i enden
Ressurssituasjon i Norden er bedret på grunn av mer enn nedbør enn normalt for denne tiden, godt med vindkraft og import til Norden.

Den bedrede hydrologiske situasjonen er med på å presse ned spotprisen og de nærmeste terminkontraktene. Kontraktene på lengre sikt er mindre preget av ressurssituasjonen, men prises mer i takt med endringer i kull og CO2-prisen. Det skriver Entelios i en pressemelding.

Fremdeles urolige energimarkeder

Svake tall fra økonomien har en tyngende effekt på energiprisene, men markedene virker nervøse. Forhandlingene mellom USA og Kina fortsetter å sende blandende signaler inn i de finansielle markedene, og det samme gjelder for Brexit-dramatikken. Denne uken skal det gjennomføres flere avstemninger i underhuset som potensielt kan sende nye sjokkbølger inn i de finansielle markedene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår