Strøm Gundersen Vestfold bygger 64 leiligheter i Horten

 
Strøm Gundersen Vestfold bygger 64 leiligheter i Horten
Strøm Gundersen Vestfold har inngått kontrakt med Storgaten 1-3 Invest AS v/ Usbl om oppføring av 64 leiligheter fordelt på to bygg, med tilhørende p-kjellere i Storgaten 1-3 i Horten.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en samlet verdi på MNOK 125 eks. mva. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig salg. Forventet oppstart for første byggetrinn er sommeren 2018, med ferdigstillelse i 4. kvartal 2019.
Prosjektet Karolines Hage er sentralt beliggende i Horten, og vil bestå av flotte leiligheter der de to husene danner en tunformasjon om et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse, og toppleilighetene.

- Dette er et viktig prosjekt for vår byggvirksomhet i Vestfold. Vi takker for tilliten og ser frem til å komme i gang med prosjektet, sier Morten Grongstad, Konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår