Støysvak lastesikring

 
Støysvak lastesikring
Med det lydsvake og fleksible TopSystem fra Sortimo tilpasses oppbevaringsmulighetene på biltaket raskt og enkelt etter firmaets aktuelle behov. Det bidrar til optimering av driftsøkonomien og gavner dessuten sikkerheten under transporten.

Europas ledende bilinnredningsleverandør Sortimo lanserer nå TopSystem: Et system til lastesikring på biltaket, som kombinerer lav egenvekt og høy styrke til en støysvak og fleksibel oppbevarings- og transportløsning.

- Systemet kan således danne en effektiv basis for permanente anordninger, eller skaleres i takt med at firmaets oppgaveportefølje endrer seg. Dermed er det mulig å løpende integrere for eksempel stigelift, transport av rør, ekstra takstativ, profiler, skinner eller lykter i den individuelle oppbygning med TopSystem, heter det i pressemeldingen fra Sortimo.

Bidrar til å optimere driftsøkonomien
- TopSystem er utviklet slik at du som profesjonell håndverker raskt og enkelt kan tilpasse innredningen av bilens takflate til firmaets aktuelle behov for mobil oppbevaring og sikker, lydsvak transport, forteller Daglig leder i Sortimo Ole-Andreas Pettersen og utdyper: 

- Systemet er enkelt å montere, og sammen med den fleksible konstruksjonen åpner det for at du fortløpende kan skalere oppbygningen, for eksempel hvis firmaet får nye oppgaver og transportbehovet endrer seg. At bilens innredning tilpasses behovet vil igjen bidra til å optimere bedriftsøkonomien da kombinasjonen av lav egenvekt og høy styrke bidrar til å holde drivstofforbruket nede

Sikker transport med langtidsholdbare lettvektsmaterialer
Samtidig sikrer TopSystem sikker transport av materialer og utstyr på taket hele veien mellom firmaet og kunden. Systemet er som alle Sortimos øvrige løsninger blitt crashtestet og kan bygges med integrerte surringsskinner. Dermed kan man benytte det effektive Sortimo ProSafe fastsurringssystemet til lastesikring, og på den måte utnytte fordelene ved å ha samme lastsikringssystem både på takstativet, i gulvet inne i bilen, veggen og bilinnredningen.

I tillegg sikrer kombinasjonen av anodiseret aluminium og rustfrit stål at TopSystem, som fremstilles på Sortimos fabrikken i Zusmarshausen i Tyskland, har en høy belastnings- og bæreevne. Det betyr at hver enkelt tverrbøyle tross lav egenvekt allikevel har mulighet til å håndtere opptil 50 kg belastning.

- Konstruksjonen gir mulighet for maksimal belastning på minimal vekt og egner seg på den måte til mindre servicebiler såvel som de største varebilene. I et fuktig klima som det norske betyr det også mye at systemet er korrosionsbestandig og har en levetid som i mange tilfeller vil overstige bilens levetid. Det vil si at du for eksempel vil kunne flytte systemet fra en gammel til en ny bil uten større vanskligheter, så du fra starten er sikret tilpassede oppbevaringsmuligheter, forklarer Ole-Andreas Pettersen til slutt.     

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår