Stort vedlikehold i borettslagene

 
Stort vedlikehold i borettslagene
Byggfaktas store borettslagsundersøkelse viser at 2000 spurte borettslag har ikke mindre enn 1000 planlagte vedlikeholdsoppgaver de to neste årene.

Nor-Stat gjennomfører hvert år for Byggfakta en stor undersøkelse blant landets borettslag og sameier for å kartlegge investerings- og vedlikeholdsplaner. I år er hele 2000 borettslag og sameier spurt.

– Det er stilt 30 forskjellige spørsmål som til sammen kartlegger investerings- og vedlikeholdsbehovet ned til minste detalj. Konklusjonen av undersøkelsen viser at det er mange store planer og et høyt aktivitetsnivå innen vedlikehold blant landets borettslag, sier Espen Balle, salgssjef i Byggfakta.

Han forteller at svarene blant annet viser at 56 borettslag skal skifte ut dørene og at det i 197 borettslag og sameier skal utføres omfattende malearbeider i de to neste årene. Dessuten skal 78 borettslag skifte ut vinduene, for å nevne eksempler på hva undersøkelsen avdekket.

– Nytt av året er at vi i år også har samlet inn enda mer detaljert informasjon om selve boretslaget. I tillegg til navn og kontaktopplysninger på styreleder eller representant får du nå også informasjon om antall boenheter og omsetninger, sier Balle.

Hele undersøkelsen kan kjøpes hos Byggfakta i perioden 10. til 14. november.

– Du får da informasjon om borettslagene i de fylkene som er aktuelle for deg, sier salgssjefen i Byggfakta.

Kontakt Byggfakta for mer informasjon på borettslag@byggfakta.noeller ring 69912400.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår