Storsatsning på KS/HMS-system

 
Storsatsning på KS/HMS-systemBildet: Daglig leder Stig Bredvei (t.v.) og produktansvarlig Ole Tom Kolstad i Mobile Worker
Devinco og datterselskapet Mobile Worker utvikler nå et helt nytt skybasert system for kvalitetssikring og HMS innen bygg og anlegg.

Gruppen investerer 50 millioner kroner på utvikling av skybaserte løsninger for helhetlig prosjektstyring for bygg- og anleggsbedrifter, der KS/HMS inngår som et av flere elementer.
- Nå har vi gleden av å kunne lansere dette på nyåret i 2021, sier Stig M. Bredvei, daglig leder i Mobile Worker AS, i en pressemelding.

Alt i en app

Selskapene leverer i dag feltsystemer som timeregistrering, vareforbruk, ordre/prosjekt-håndtering, integrert kjørebok, utstyrskontroll, ressursplanlegging, mannskapslister, og mer.
- En komplett modul for KS/HMS som oppfyller alle lovkrav, har lenge vært etterspurt blant våre kunder, sier produktansvarlig Ole Tom Kolstad i Mobile Worker.
- Løsningen vil kunne brukes som et selvstendig KS/HMS system, men vil også være sømløst integrert med feltsystemene SpeedyCraft og Mobile Worker, som brukes av mange bedrifter innen bygg- og installasjonsfagene. Våre eksisterende kunder vil få alt de trenger i en app uten ekstra kostnad, og slipper å forholde seg til flere ulike feltsystemer, legger Kolstad til.

Inviterer til samarbeid

- Vi har inngått samarbeid med flere kjeder og bransjeorganisasjoner for å utvikle KS/HMS løsninger som er best tilpasset deres behov. Kjeden eller bransjeforeningen kjenner utfordringene medlemmene står overfor i hverdagen, og er best egnet til å kunne utvikle innhold som skjema, sjekklister, rutiner og avvikshåndtering i løsningen som skal brukes. Et godt KS/HMS system skal effektivisere, ikke komplisere driften. Det finnes nok av «komplette - rett fra hyllen» systemer. Disse strekker ikke alltid til for ulike behov, og man ender ofte opp med å bruke mye tid og penger på å gjøre fordyrende egenutvikling og tilpasninger. Medlemmer i kjedene og bransjeforeningene vil også få en svært hyggelig pris på løsningen, sier Bredvei

Må være enkelt å bruke

- Vår oppgave i forhold til kjedene og bransjeforeningene blir å lage, videreutvikle og drifte den tekniske plattformen. Vi er ikke først, men når vi nå tar steget, er vår ambisjon å bli best. Vi ser alt for mange KS/HMS systemer som er lite brukervennlige, og ender opp med å ikke bli brukt. For oss er det tre viktige faktorer som gjelder i utviklingen: enkelthet, enkelhet og enkelhet. Samtidig skal systemet også lett kunne tilpasses mer avanserte behov for de som trenger det, avslutter Bredvei.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår