Stordalens Villa Copenhagen får 390 rom

 
Stordalens Villa Copenhagen får 390 romDet gamle posthuset i København skal bli til hotell. «Bærekraftig luksus» skal bli Villa Copenhagens filosofi. (Foto: Nordic Hotels).
Villa Copenhagen er navnet på det nye hotellet til Petter Stordalen i København. Det historiske sentralposthuset fra 1912 skal få 390 rom, og åpner i 2020.

Villa Copenhagen skal representere en moderne og nytenkende tolkning av de tradisjonelle dydene innenfor luksus og service i hotellbransjen, forteller Petter Stordalen i en pressemelding.

Midt i smørøyet

- Historisk sett har hovedstadens posthus utgjort en sentral del av kommunikasjonen i samfunnet. Det elementet har vært avgjørende for det nye konseptet. Å endre en bygning på 30 000 m2 fra 1912 er ingen enkel oppgave, og i to år har dyktige arkitekter og designere jobbet med å gjøre det gamle bygget om til et moderne samlingssted. Det gamle posthuset skal bli til et av Københavns beste hoteller – midt i smørøyet av kultur, mat, forretning og shopping, sier Stordalen.

Den danske hotelldirektøren Peter H. Pedersen, som står i spissen for det moderne luksushotellet, ser fram til å åpne dørene til den nye villaen – et hus inspirert av sine nærmeste omgivelser og med respekt for sin arv. Med utvidede opplevelsesmuligheter vil hotellet utgjøre et allsidig knutepunkt for både københavnere, turister og forretningsreisende.

Dynamisk københavnermiljø

- Atmosfære er et helt sentralt og bærende element for Villa Copenhagen. Vi ønsker å skape en destinasjon som føles tilgjengelig og åpen for alle rundt. Med en helt unik beliggenhet i det dynamiske københavnermiljøet vil Villa Copenhagen være mye mer enn bare et hotell. Huset skal være alt fra et urbant samlingspunkt for gastronomiske opplevelser og underholdning, til et funksjonelt møtested hvor man kan velge den fulle opplevelsen med hotellovernatting i tillegg, forteller Peter H. Pedersen.

Redefinert luksus med sans for bærekraft

«Bærekraftig luksus» er en filosofi som Villa Copenhagen ønsker å praktisere på alle måter. Det er et ambisiøst mål som stiller høye krav til hvordan hotellet skal håndtere både service og drift.

- Vi ønsker å skape et hotell som bryter med noen av konvensjonene for tradisjonell hotelluksus. Den grønne praksisen vil gjenspeiles i bærekraftige driftstiltak når det gjelder for eksempel rengjøring, reduksjon av matsvinn, bruk av plast og et basseng som er varmet opp med overskuddsvarme. Med Villa Copenhagen ønsker vi derfor å sette noen bransjeledende rammer og standarder for hva luksus også kan være, sier Peter H. Pedersen.

I tillegg vil servicen være mer uformell og tilpasset behovene til hver enkelt gjest. Dette passer med villaens tilgjengelige og avslappede karakter, som er inspirert av det dynamiske københavnermiljøet som omgir den.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår