Stor interesse for interiørprint

 
Stor interesse for interiørprintNye materialer og ny printteknologi har gjort det mulig å printe direkte med høy kvalitet på en rekke nye materialer. (Foto: Roomstories).
Architect@Work: På arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK var det mange som fattet interesse for høykvalitetstrykk på ulike dekor- og interiørmaterialer.

Utstillingen architect@work hadde vært arrangert i 28 byer i 15 land før den i slutten av mai kom til X Meeting Point utenfor Oslo. Utstillingens hovedmål er å presentere nye, innovative produkter og konsepter for arkitekter, designere, bygningsingeniører, interiørarkitekter og andre som arbeider med byggeprosjekter, urbanisering og byplanlegging. Utstillingen skiller seg fra tradisjonelle utstillinger ved at alle stands er identisk utformet, slik at små og store utstillere stiller likt. Interesserte utstillere må søke om å få delta og utstillers innovative produkter evalueres nøye av en jury før de blir godkjent for deltagelse.

Roomstories, som med Canon-teknologi tilbyr høykvalitets trykk på ulike dekor- og interiørmaterialer, hadde godt besøk.

- Et stramt og fint konsept som ga oss muligheten til å vise vår målgruppe noen av våre innovative løsninger innen rekonstruksjon av tapet, print på flis og dekorative akustikkløsninger. Det er avgjørende at de kreative får kjennskap til hvilke tekniske muligheter som faktisk finnes, og architect@work utgjorde et perfekt utstillingsvindu for tjenestene våre, opplyser Anette Bjørnstad, senior prosjektleder hos Roomstories, i en pressemelding fra Canon.

Print med høy kvalitet

Nye materialer og ny printteknologi har gjort det mulig å printe direkte med høy kvalitet på en rekke nye materialer. Canon har utviklet teknologier som ligger i fremste rekke på dette området, og Roomstories har både tatt i bruk teknologien og bygget solid erfaring og kompetanse på området. Selskapet er norskeid med produksjonslokaler i Oslo, og opplever blant annet økende interesse for print på akustikkpaneler og himlinger.

- Sammen med Canon, Modena Flis, Glava og andre har vi et konsept som kan håndtere alle deler av egendefinert print på interiørmaterialer. Canons teknologi gir oss unike fortrinn på dette området, og de har ikke bare de tekniske løsningene, men også høy kompetanse som kommer oss og kundene våre til nytte. Her på architect@work fikk vi vist mulighetene for et bredt publikum, og vi knyttet kontakt med en rekke aktører på den kreative siden, sier Anette Bjørnstad og Terje Gulbrandsen i Roomstories i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår