Stor etterspørsel etter studentboliger i Diagonale

 
Stor etterspørsel etter studentboliger i DiagonaleDiagonale-prosjektet består av et studentbygg og et kontorbygg. Olav Thon Gruppen og HAV Eiendom AS eier 50 % hver. Foto: HAV Eiendom
Olav Thon Gruppen og HAV Eiendom AS eier Diagonale-prosjektet i Bjørvika. I juli står 300 studentboliger klare for innflytning i det ene nybygget.

– Studentboligene er helt unike med den sentrale beliggenheten hvor Operaen og Oslo S er nærmeste naboer. Boligene er moderne og alle har eget bad og kjøkken. De fleste studentboligene vil være ettroms på 20 til 25 kvadratmeter. Men det blir også boliger til studentpar opp til 50 kvadratmeter. Det er felles takterrasse i 11. etasje med en fantastisk utsikt og mange av leilighetene har også havutsikt, sier Thon Eiendoms utleiesjef, Torill Larsen.

Alle som er i et studieløp for høyere utdanning ved et godkjent studiested i Oslo eller Akershus (eller har fått plass og takket ja til plass), samt lærlinger kan søke om studentbolig i Diagonale. Man må ta minst 15 studiepoeng per semester for å være godkjent søker. Prisene varierer fra 6600 kroner til 14000 kroner (for to personer i en parleilighet) per måned. Oppvarming, varmtvann og internett er inkludert i prisen.

– Vi har opplevd stor pågang av søkere som vil bo i Diagonale og vi mottar daglig søknader på thoneiendom.no. I juli holder vi visninger for de som vil komme og se, og de første studentene flytter inn i slutten av juli før studiestart. Vi har gått gjennom mange søknader og de som har fått tilbud om å signere kontrakt med oss har vært overlykkelige, sier Larsen.

Diagonale ligger i Dronning Eufemias gate og vil få nye Deichmanske hovedbibliotek som nærmeste nabo.

5. juli er det visning av Diagonales studentboliger fra kl. 12 til 19. Les mer her

Kontorer og nye restauranter
Det andre Diagonale-bygget består av kontorlokaler og leies ut til blant annet TV 2, Advokatfirma Ræder, Vinmonopolets nye hovedkontor og Vipps/BankAxept/BankID. På gateplan kommer blant annet Kaffebrenneriet, Smoothie Exhange, El Camino og Døgnvill.

Diagonale-prosjektet eies av Olav Thon Gruppen og HAV Eiendom AS med 50 % eierskap hver. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår