Stoltz etablerer nye selskaper

 
Stoltz etablerer nye selskaper
STOLTZ tar strategisk grep, skiller ut to nye selskaper Stoltz Entreprenør AS skiller ut sine to spesialavdelinger i nye selskaper som et strategisk grep for å rendyrke ulike forretningsområder.

Stoltz Rehab AS og Stoltz Riving & Miljøsanering er de to nye selskapene som er stiftet fra 1.1.2021. Begge selskapene er tidligere egne avdelinger i Stoltz Entreprenør AS med samme forretningsområde.

Stoltz Entreprenør AS vil fortsette med totalentrepriser og med egne ansatte innenfor betongfaget. Selskapet ønsker å ta en større del av totalentreprisene på Vestlandet.

— Vi mener det strategiske grepet vil hjelpe oss til å rendyrke våre forretningsområder, sier administrerende direktør i Stoltz Entreprenør, Per Christian Stoltz.

De nye selskapene som tidligere har vært egne avdelinger, har levert spesialtjenester i regionen i en årrekke.

— Med den nye strukturen kan vi spisse satsningsområdene bedre og gjøre det mulig for selskapene å utvikle seg ulikt over tid, sier Stoltz.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår