Stikker-EX - effektiv fjerning av limrester

 
Stikker-EX - effektiv fjerning av limresterBildet: - Sticker-EX sitter bedre, henger lengre og løser utfordringene, forteller produktsjef Marie Sand hos Würth.
Et helt nytt produkt fra Würth er på banen for alle som sliter med å fjerne limrester fra for eksempel tape, etiketter og dekorbånd.

- Sticker-EX gir bedre effekt og mindre forbruk ved fjerning av limrester. Den er spesielt egnet for bruk på vertikale overflater, de tiksotropiske egenskapene gjør at middelet henger lenger og gir en bedre effekt sammenliknet med flytende rengjøringsmiddel. Den renner ikke så mye som vanlig rensespray og fordamper heller ikke så fort, sier Marie Sand, produktsjef hos Würth i en pressemelding.

Hun forklarer fremgangsmåten:
- Det gjelder å mette etiketten med Sticker-EX. Skulle det sitte igjen rester er det bare å spraye på og tørke av. Denne etterlater en pen og ren overflate. Selv på glass er det ikke behov for andre renseprodukter for en siste shine, Sticker-EX gjør hele jobben.

- Dette produktet sitter bedre, henger lengre og løser utfordringen raskt. En annen fordel med Sticker EX er at den også fjerner for eksempel tusj, markeringspenner etc. fra overflater som metall, glass, malte overflater og keramikk. Den løser selv de mest gjenstridige flekker og urenheter som for eksempel olje, fett, voks, tjære, parafin og blekk. Bare for å nevne noe. På toppen av dette lukter Sticker-EX sitron.

Se teknisk informasjon og infofilm på denne linken: https://nettbutikk.wuerth.no/kjemi-2/renseprodukter/sticker-ex-spray-500-ml

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår