Statsbygg søker ny byggherredirektør

 
Statsbygg søker ny byggherredirektørHarald Vaagaasar Nikolaisen (innfelt), administrerende direktør i Statsbygg, leter etter en ny byggherredirektør. Vedkommende skal lede en avdeling i Statsbygg som til enhver tid arbeider med mer enn 100 større og mindre byggeprosjekter. De største prosjektene akkurat nå er det nye Regjeringskvartalet (bildet), Campus Ås, Nytt Nasjonalmuseum og Livsvitenskapsbygget på Blindern. (Foto: Statsbygg).
Statsbygg leter etter en ny direktør for Byggherreavdelingen og lokker med én av de mest utfordrende og spennende lederstillingene innen prosjektgjennomføring. Er du Statsbyggs nye byggherredirektør?

Statsbygg søker en engasjert og erfaren direktør til Byggherreavdelingen, som skal lede en avdeling som til enhver tid arbeider med mer enn 100 større og mindre byggeprosjekter. Statsbygg bygger blant annet universitetsbygg, høgskoler, fengsler, museer, trafikkstasjoner og ambassader, og byggherredirektøren er ansvarlig for å ferdigstille 10-20 prosjekter hvert år. De største prosjektene akkurat nå er det nye Regjeringskvartalet, Campus Ås, Nytt Nasjonalmuseum og Livsvitenskapsbygget på Blindern.

I en pressemelding skriver Statsbygg at den nye byggherredirektøren skal sikre gode relasjoner og et godt samarbeid med Statsbyggs oppdragsgivere, og ta ansvaret for at Statsbyggs byggherreoppdrag gjennomføres på en effektiv og kundeorientert måte. Byggherredirektøren skal bidra i strategiarbeidet for Statsbygg og iverksette strategiene i sin avdeling. Gjennom prosjektene skal byggherredirektøren sørge for at Statsbygg bidrar til utvikling av bygge- og eiendomsbransjen og er en pådriver innenfor miljø, SHA, arbeidsvilkår og seriøsitet i bransjen.

Byggherredirektøren leder en avdeling med sentrale lederfunksjoner som prosjekteiere, prosjektledere og prosjektstyrere, og skal bidra med kvalitetsstyring, erfaringsoverføring og kompetansebygging innen prosjektfaget. Byggherreavdelingen har 120 medarbeidere. Byggherredirektøren rapporterer til administrerende direktør og inngår i Statsbyggs toppledergruppe.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår