Statsbygg om klimaspor og grønn bygging i Arendal

 
Statsbygg om klimaspor og grønn bygging i ArendalDet blir debatter om miljøet, klima og grønn bygging også i år i Arendal. Bildet er fra en av miljødebattene under Arendalsuka 2014. (Foto: Arendalsuka).
«Grønn byggedebatt», «Hvordan få bygget mer i tre» og «Byggesektorens klimaspor fra vugge til grav» er noen av titlene på debatter der Statsbygg er med under Arendalsuka neste uke.

Det starter med frokostmøte tirsdag 14. august kl. 8.30-11.30 med grønn byggedebatt, med blant andre byrådsleder Raymond Johansen i Oslo kommune. Her vil en se på hvilke incentiver som trengs for klimakutt i Norges største fastlandsnæring. Også «kostnadsoverskridelser i byggeprosjekter» skal diskuteres. Det blir kl.12-13.15 i Arendal Sjømandsforening. Dette blir en debatt med blant andre samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) og Multiconsult om hvordan man kan hindre kostnadsoverskridelser i offentlige byggeprosjekter.

Statsbygg og SINTEF arrangerer og et seminar om vellykket innovasjon i det offentlige og hvordan vi kan bli enda bedre.

Tirsdag kl. 12.30-14.30 deltar Statsbygg på seminaret «Hvordan kan vi bygge mer i tre?», om mulighetene og utfordringene ved bruk av tre i bygg.

Torsdag 16. august arrangerer NHO frokostmøte om seriøse virksomheters utfordringer med arbeidslivskriminalitet, som hvert år koster det norske samfunnet 28 milliarder kroner. Statsbygg deltar i «Dugnad mot arbeidslivskriminalitet i offentlige anskaffelser».

Kl. 13:00-14:30 samme dag diskuterer Statsbygg innovasjonspartnerskap og hvordan trenger vi å jobbe med samfunnsutfordringene fremover, «Bare gjør det - offentlig-privat innovasjon i praksis», heter denne debatten.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår