Statsbygg kjøper Møllergata 11

 
Statsbygg kjøper Møllergata 11Møllergata 11 i dag. Foto: Statsbygg.
Som en del av utviklingen av det nye regjeringskvartalet har Statsbygg kjøpt eiendommen Møllergata 11 i Oslo hvor Krosby Møbler holder til.

Eiendommen overtas fra selger Krosby Møbler AS senest 1.oktober i 2019. Partene kan avtale en tidligere overtagelse forutsatt at selger har inngått avtale om leie eller kjøp av nye lokaler for sin virksomhet.

 

I utviklingen av det nye regjeringskvartalet har det lenge vært planer om at staten skulle erverve Møllergata 11. Dette er bekreftet i den statlige reguleringsplanen som ble vedtatt i 2017.

 

Det nye regjeringskvartalet skal bygges mellom Akersgata og Møllergata med hovedvekt av ny bebyggelse mellom Møllergata og Grubbegata. Tre av de skadde bygningene fra terrorudåden skal rives eller er revet. Møllergata 11 skal også rives.

Møllergata 11 blir revet for å gjøre plass til en liten vei mellom de planlagte B- og C-byggene i det nye regjeringskvartalet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår