Starter nytt eiendomsselskap

 
Starter nytt eiendomsselskapMorten Hotvedt.
Morten Hotvedt slutter i Vestaksen Eiendom og starter nytt eiendomsselskap sammen med eierne i Nordic Property Holding as.

Selskapet skal utvikle eiendom sammen med grunneiere og investorer, i hovedsak på det sentrale Østlandet, og Morten Hotvedt er ansatt som daglig leder fra 1.7.19. Hotvedt kommer fra stillingen som administrerende direktør i Drammensbaserte Vestaksen Eiendom AS. Aktørene i det nystiftede selskapet har lang erfaring med utvikling og finansiering av eiendomsprosjekter.

Eneo vil gå inn i eiendomsselskaper og eiendommer som har utviklingspotensial, skriver Hotvedt i en pressemelding. Selskapet satser på næringseiendom, bolig og helserelaterte bygg. Eneo har forretningsadresse i Olav Vs gate i Oslo, men vil i løpet av høsten etablere kontor i Drammensregionen, da selskapets første prosjekt er i Lier kommune.

På Liertoppen vest for Bauhaus, langs E 18, skal Eneo utvikle en eiendom på over 40 mål for Gjellebekk Invest AS. I første rekke planlegger vi et bygg på 10-14 000 m2. Bygget vil bli utviklet til å kunne huse handels- og/eller logistikkbedrifter. Prosjektet har en planlagt byggestart våren 2020, og vil stå ferdig et år senere. Det er stor interesse fra flere leietakere for å etablere ny virksomhet i området.

Eneo har som målsetting å levere gode og effektive arealer med miljøfokus, som er tilpasset tomten og nabolaget. Dette vil gi kundene og omgivelsene bærekraftige bygg, og gode opplevelser. Selskapet har store vekstambisjoner, og søker medinvestorer og utviklingstomter i hele distriktet.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår