Starter bygging av Aveny Vest i Lillestrøm

 
Starter bygging  av Aveny Vest i LillestrømNå starter snart byggingen av Aveny Vest i LIllestrøm.
Etter svært godt boligsalg på første salgstrinn, kan byggingen av Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjektet i Lillestrøm settes i gang. Byggekontrakten har en verdi på 490 millioner kroner.

Aveny Vest er Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt, og solgte svært godt da første salgstrinn ble lagt ut i august/september i år. Nå har Skanska Norge og Skanska Eiendomsutvikling inngått byggekontrakt. Byggestart er satt til første kvartal av 2019.

– Det er gledelig å se at prosjektet vi har utviklet tas så godt imot i Lillestrøm, og vi er sikre på at boligkjøperne vil trives godt når de kommer på plass. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med kommunen i utviklingsperioden av prosjektet, og gleder oss til å komme i gang med selve byggeprosessen. Sammen med Byggenheten i Skanska skal vi realisere et boligprosjekt med høye miljøambisjoner, flott arkitektur og smarte løsninger, sier regiondirektør for boligutvikling på Østlandet i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik i en pressemelding.

Byggestart i første kvartal av 2019
– Som entreprenør er Aveny Vest er spennende prosjekt å bygge. At Skanska som boligutvikler nå setter høyere krav til miljøvennlig og mer bærekraftig bygging, er noe vi i Byggenheten i Skanska syns er både bra og helt riktig. Vi er svært fornøyde med å få denne kontrakten, og gleder oss til å kunne ta første spadetaket, sier Tomas Kjendlie, regiondirektør i Skanska Norge.

Høye miljøambisjoner
Aveny Vest vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg, og har en planlagt ferdigstillelse i 2021. Salgstrinn 1 og 2 er i gang, og neste salgstrinn kommer i 2019.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår