SSR for LED

 
SSR for LED
Carlo Gavazzi AS har utviklet et solid state rele (SSR) for LED-laster.

- Dette har vi gjort etter stor etterspørsel i markedet, da LED-lys ofte har en meget høy startstrøm. Den høye startstrømmen fører til utkobling av sikringskurser, selv ved overdimensjonering, forteller produktsjef Kjell-Richard Kongstvedt. Relèet kobler inn lasten i sinuskurvens nullgjennomgang, og gir en redusert startstrøm. Kan styre LED-laster helt ned til 0,5AAC. Maks last er 12AAC@230VAC.

Produktet er ideelt som erstatning til dagens kontaktorløsning som typisk er både stor og overdimensjonert, mekanisk, og lager støy ved inn- og utkoblinger.

Generelle fordeler med SSR er at de er kompakte, har ingen mekaniske komponenter, ingen lysbuedannelser, kobler lydløst, motstandsdyktighet mot mekaniske støt og vibrasjoner, samt bestandighet mot smuss og krevende miljøforhold. Dette gir en lang levetid og høy pålitelighet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår