Spennende lanseringer fra Forefence

 
Spennende lanseringer fra ForefenceBildet: Forefence lanserer nå, som den første i markedet, glassrekkverk med integrert LED-belysning, samt et nytt modulbasert system for plantekasser.
Forefence AS lanserer nå glassrekkverk med integrert LED-belysning og eksklusive plantekasser.

- Vi lanserer nå, som den første i markedet, glassrekkverk med integrert, skjult LED-belysning. Vi har også utviklet et nytt modulbasert system for plantekasser. Systemet byr på et utall av kombinasjonsmuligheter og nye bruksområder. Både materialvalg og design harmonerer med våre rekkverk, og skaper et enhetlig uttrykk, sier Ylva Meltvedt i Forefence AS, i en pressemelding.

- Vi inviterer i den forbindelse til lanseringsdager 16.-22. november, ved Karl Johan Hotel i Oslo sentrum, for presentasjon av våre nyheter. Vi følger selvfølgelig de, til enhver tid gjeldene, nasjonale og lokale koronaregler, understreker Meltvedt.

- Her stiller vi ut glassrekkverk fra vår Sonate-serie med nyheten integrert LED-lys. Rekkverksdesignene er de samme som tidligere, men med kvalitets LED- belysning, får rekkverkene en helt ny dimensjon. Du kan velge mellom 3 ulike typer lys, fra hvitt til farget. I tillegg viser vi et spennende utvalg fra vårt plantekassesystem. Her vil dere få se nye og unike muligheter for bruk av plantekasser. Med plantekassene fra Forefence, viser vi at plantekasser kan være mer enn bare plantekasser. De kan være et frittstående designelementer, og tjene en rekke ulike behov.  Kassene kan bygges i høyde, bredde, lengde og farge etter eget ønske. Norsk design og norsk produksjon, understreker Meltvedt avslutningsvis i pressemeldingen.

Informasjon og påmelding til presentasjonen finner du her

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår