Spar tid og penger på ferdig prosjekterte flermannsboliger

 
Spar tid og penger på ferdig prosjekterte flermannsboligerFoto: Skalahus
Enten du er grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler så deler du samme ambisjon som prosjektutbygger Skalahus om å utvikle morgendagens bydeler og boligfelt. Skalahus har ferdig prosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger klare til bruk, slik at samarbeidspartnere kan spare både tid og penger i fremtidige prosjekter.

ANNONSE

Skalahus har et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, og satser stort på prosjektboligmarkedet med fokus på arkitektur som tar vare på både design og funksjonalitet. Med unik kompetanse innen arkitektur, planarbeid og teknisk samlet på ett og samme sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft for å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. Som utbygger har Skalahus et solid sortiment med ferdig prosjekterte flermannsboliger i ulik størrelse og design, klare til bruk for en effektiv prosess og rask tilgjengelighet på boligmarkedet.

Attraktive bokonsepter for alle målgrupper
Skalahus sine flermannsboliger og eneboliger er utviklet for fremtiden både med tanke på kvalitet og design. Fra tegnebrett og helt ut til byggeplass er fokus å skape tilgjengelige og attraktive bokonsepter som passer mange typer målgrupper. Skalahus sine flermannsboliger og eneboliger kommer i ulik størrelse og som ulike bokonsepter for å kunne passe til mange typer byggeprosjekter og ulike tomtemessige utgangspunkt.

Eiendomsutvikler, grunneier eller entreprenør?
Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter. Ved å samarbeide med Skalahus er du sikret et kompetanseapparat i ryggen som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i små og store prosjekter.

Les mer om prosjektbygging med Skalahus her.


Fakta
Skalahus er en husleverandør innen ferdighuskonseptet som leverer eneboliger på store deler av Sør– og Østlandet og satser stort innen prosjektbygging over hele Norge.

Les mer om Skalahus her.
Se alle ferdighus fra Skalahus her.


 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår