Sortimo med prisbelønt bilinnredning

 
Sortimo med prisbelønt bilinnredningSortimo har satt fokus på å utvikle smarte bilinnredningsløsninger som også er estetisk tiltalende – men som ikke går på komprosmiss med funksjonalitet og sikkerhet.
Sortimo, Europas ledende leverandør av bilinnredning, er på markedet med sin nyeste og prisbelønte serie SR5, som setter design i sentrum.

- Bilinnredning skal møte kravene på holdbarhet og stabilitet. Uten en praktisk og tilpasningsdyktig innredning kan arbeidsdagen bli mye tøffere, og mye lengere enn nødvendig. Og at det estetiske spiller en rolle, er heller ingenting man skal glemme bort, sier Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo, i en pressemelding.

- Det er selvfølgelig viktig at bilinnredningen er sterk og holdbar slik at man kan utføre jobben sin optimalt nå man er ute og kjører. Det skal være sikkert og alle komponenter skal være enkle å tilpasse og organisere. Men vi vet også hvor viktig det er å være omringet av ting man syntes er estetisk flott, og her er bilinnredningen intet unntak.

- Når vi utviklet vår innredningsserie SR5 tenkte vi selvfølgelig på at den skulle være lett, slitesterk og enkel å skreddersy etter førerens behov. Men i tillegg ville vi at føreren skulle trives med utseende. Derfor valgte vi blant annet å kombinere aluminium og kompositt. Den kombinasjonen gjør at man holder vekten nede, samtidig som designet er estetisk flott. Som et bevis vant vi Plus X Award for SR5-designet høsten 2019, som er et av verdens største innovasjonspriser for teknologi, sport, bil og livsstil, sier Pettersen.

- Med mySortimo Graphics velger du hvordan du vil at bilen din skal se ut med hjelp av profesjonelle designmaler som guider deg hele veien. Med bildekor laget med mySortimo Graphics kan du nå ut til flere personer. På en visuelt tiltalende måte kan du eksponere varemerket, navnet og virksomheten din, akkurat som du ønsker det. Du får en bil som er personlig og som gir deg flere muligheter for å øke omsetningen din – enkelt og greit, sier Pettersen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår