Sortimo lanserer ny bilinnredning

 
Sortimo lanserer ny bilinnredningBildet: Istedenfor den tradisjonelle rammekonstruksjonen har Sortimo utviklet sideprofiler av aluminium, en spesiell oppbygning som er basis for alle delene i SR5-innredningen.
Sortimo lanserer nå sin nye innredningsløsning, SR5.

- SR5 tilbyr egenskaper som gjør den nye innredningen unik. Blant annet har Sortimo gått fra den klassiske rammen, og utviklet en innredning som maksimerer lasterommet, uten å gå på kompromiss med stabilitet, sier Ole-Andreas Pettersen, country manager i Sortimo Norge i en pressemelding.

- Istedenfor den tradisjonelle rammekonstruksjonen har vi utviklet sideprofiler av aluminium, en spesiell oppbygning som er basis for alle delene i SR5-innredningen. For å ta hensyn til bilens form kan hylleplanen skreddersys. I tillegg har vi utviklet de nye SR-BOXXene som kan integreres med uttrekksskinner, både på og under hyllene i bilinnredningen – for optimal utnyttelse av lasterommet, sier Pettersen.

- Takket være mySortimo, Sortimos digitale plattform, kan SR5 konfigureres online for individuelle og bransjetilpasset behov. Sortimos unike samarbeide med verktøyleverandører som eksempelvis Bosch, Förch og Hilti gir mer lagringsplass for enda flere verktøy og arbeidsmaterialer. Gjennom årene har vi lansert mange innredningsløsninger, og med SR5 garanterer vi at hver eneste komponent passer til alt, takket være Sortimos EcoSystem. I tillegg er Sortimos EcoSystem kompatibelt med Sortimo-partnere. For eksempel kan en av de siste Hilti-veskene integreres fullstendig i SR5. Slik kan du skreddersy innredningen etter dine behov, uansett hvilken bransje du er i, avslutter Pettersen. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår