SØRLANDSLISTEN

 
SØRLANDSLISTENFv. daglig leder Kjetil Thoresen, produksjonsleder Steinar Høyland og salgsleder Sven Ivar Aanensen
Produsent av listverk, utforinger, spesialproduksjoner og smarte prekutt løsninger i alle materialer! En moderne partner med innovative løsninger. All made with passion in Norway

NYHET!
SL-FORING MODERNE – ELEGANT – ROBUST

SL-Foring er et nytt, elegant og moderne utforingssystem til dører og vinduer, som alternativ til gips i smyg forteller Kjetil Thoresen i Sørlandslisten.

– Du oppnår et listefritt og moderne uttrykk som tåler daglig bruk og er samtidig rask å montere.

 

Kjetil Thoresen i Sørlandslisten AS forteller at de merker stor interesse for SL-Foring som alternativ til gips i vinduspostene.

SL-Foring er et nytt, elegant og moderne utforings system til dører og vinduer som alternativ til gips i smyg forteller Kjetil Thoresen i Sørlandslisten. Du oppnår et listefritt og moderne uttrykk som tåler daglig bruk og er samtidig rask å montere.

Han forteller videre at SL-Foring også kan monteres på innerdører og ytterdører. Dette gir et gjennomgående helhetlig uttrykk i hus eller leilighet. Falsen gir også en penere avslutning mot gulvlisten.

SL-Foring produseres i Svanemerket fuktbestandig MDF og males med 3 vanntette strøk. Resultatet blir en robust vinduspost som tåler blomsterpotter og pyntegjenstander over tid.

Med SL-Foringer slipper du utfordringer med sprekkdannelser i hjørner over tid.

Da Kjetil Thoresen i 2004 startet Sørlandslisten var hovedtanken å skape en fleksibel produksjonslinje for høvling, overflatebehandling og prekutt av lister og utforinger til hus, leiligheter, skoler, hoteller, næringsbygg og andre offentlige bygg.

Etter en satsing på over 50 millioner kr har Sørlandslisten i dag et av Norges mest moderne og effektive overflatebehandlingsanlegg. Anlegg kan i løpet av 42 minutter produsere ferdig stableklare lister utforinger, vegg/tak spiler og annen spesialproskter som inkluderer høvling til rett profil og overflatebehandling med 3 strøk vannbasert miljømaling.  

Avhengig av produkt, kan vi produserer mellom 1-2000 meter ferdige produkter pr. time. 

NYHET 2
SL-PROFF ONLINE

I januar/februar 2021 presentere Sørlandslisten et helt nytt online prosjekteringsprogram, kalt SL-Proff.  Programmet er helt unikt og kommuniserer direkte med vår prekutt maskin og er designet for bruk på både nettbrett og mobiltelefon. Informasjon kan enten skrives inn, prates inn, eller scanes med en QR kode forteller Thoresen.   

Vi har kunder over hele Norge, og programmet vil gjøre kommunikasjonen mellom byggeplass og oss som prekutt-leverandør helt unik. Programmet er nå ute i test fase, og vi ser virkelig frem til å ta det i bruk på store byggeplasser i Norge etter 5 år med utvikling.

Prosjektet har fått støtte av både fra Innovasjon Norge og skattefunn grunnet sin innovasjons høyde.  Når alle data, som høyde bredde, dybde og evt, annen informasjon som farge er registrert i programmet vil det etter en kontroll og evt endringer generere en arbeidsordre med tilhørende produksjonslister, pakkelister og etiketter merket etter kundens ønske.

Etiketten har detaljert informasjon og forteller hvor i bygget precut pakken hører til på byggeplass. Kunden bestemmer selv hvem i prosjektet som skal ha tilgang til programmet og  gjøre selv endringer inn til alle er fornøyd, og ordren låses for produksjon.

Vi er helt stikker på at informasjonsflyten vil bli vesentlig enklere og inneha mindre støy grunnet misforståelser mellom byggeplass og prekutt fabrikk når programmet blir tatt i bruk. Programmet er svært enkelt og brukervennlig slik at det kun trengs minutter til opplæring som selvfølgelig vi gir alle før tilgang.  

— Vi tror at SL Proff vil spare prosjekter og prosjektledere for hodebry grunnet mye støy rundt informasjon mellom byggeplass og prekutt fabrikk sier Sven Ivar Aanensen som er salgsleder og ansvarlig for SL Proff.

 

Fuktbestandig /Tricoya MDF er rimeligere, raskere og bedre ENN…


 

Sørlandslisten bruker fuktbestandig Svanemerket MDF i sine standardprodukter. Vi leverer i tillegg furu, eik og kryssfiner mm. Fuktbestandig MDF inneholder mer voks som dermed gir bedre motstand mot fuktighet. Produktet er svært formstabilt og har minimal bevegelse etter riktig montering sammenlignet med andre alternativer.

For røffe områder, som er utsatt for vann, anbefaler vi Tricoya Extreme MDF. Tricoya Ekstrem MDF tåler vann meget godt og har en garantert levetid på 50 år. Produktet er Svanemerket.

Etter mange år med befaringer viser resultatet at Sørlandslisten sin anbefalte MDF-kvalitet gir den Beste, Raskeste, Rimeligste = Smartest løsningen for listverk og utforinger i forhold til alle andre alternativer til utforinger og listverk i markedet.

Beste: fuktbestandig/Tricoya (vannfast) MDF gir minimalt med oppsprekkinger i gjæringer og skjøter etter montering samt problemer med opp svellinger grunnet vannsøl. Enklere å få et fint resultat ved montering og mindre etterarbeid etter montering.

Raskere: er raskere og lettere å montere enn andre alternativer.

Rimeligst: Riktig MDF kvalitet (fuktbestandig/Tricoya Ekstrem MDF) gir den absolutt rimeligste og beste løsningen på lang sikt i forhold til alle andre alternativer.  

Hva er E1 og kampen om trefibrene - før de blir til CO2?

Grunnet vårt inderlige ønske om å ta vare på naturen leverer Sørlandslisten kun MDF i klasse E1(formaldehyd klasse) eller bedre. Vår MDF er et miljøvennlig og fornybart produkt, som i stor grad produseres av rester fra annen treproduksjon.

Vi er opptatt av avtrykket vi legger igjen i naturen. Derfor er kampen om trefibrene for oss viktig. Jo lengre fibrene er i omløp før de blir CO2, enten gjennom forbrenningsovner eller forråtnelse jo bedre er miljøregnskapet. 

Vår fuktbestandige og vannfaste MDF er også Svanemerket, slik at du kan være trygg på at produktene ikke har noen negativ påvirkning på miljøet. I tillegg vil man ved bruk av pre-cut system produsere   betydelig mindre avfall på byggeplassene.

Våre kvaliteter er testet i henhold til ISO 16000-6 og ISO 16000-9 (HEA02). Resultatet viser at vi er langt innenfor kravet til emisjonsutslipp.

Besøk vår hjemmeside: www.sorlandslisten.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår