Solid vekst for tunnelprosjekter

 
Solid vekst for tunnelprosjekterEysturoytunnelen: Bildet er tatt i mai 2019, etter at NCC kunne skyte gjennomslagssalven mot Rokin. Dette etter 5863 meter med tunneldriving fra den færøyske bygda Strendur. (Foto: NCC).
Mapei Underground Technology Team (UTT) vokser i det nordiske markedet og leverer nå til tre store tunnelprosjekter på Færøyene. Det krever bred kompetanse mener leverandøren.

– Vi synes det er utrolig gøy å levere til krevende prosjekter. Når du skal frakte varer til en øygruppe ute i Atlanterhavet krever det løpende kommunikasjon, gjennomtenkt logistikk og et tett samarbeid med entreprenørene, forklarer Kenneth Gundersen, country manager Mapei UTT Norden i en pressemelding.

Mapei leverer injeksjonsprodukter, sprøyteakseleratorer og boltemørtler til den 11,2 km lange Eysturoytunnelen mellom Skálafjørður og Tórshavn, som skal være ferdig i 2021. I tillegg har de tilsvarende leveranser til den 10,5 km lange Sandoyartunnilin, som vil gi vegforbindelse mellom Torshavn og Sandoy. Begge oppdragene er for entreprenøren NCC. Det tredje pågående tunnelprosjektet på Færøyene er den nye Hvalbiartunnilin på Suderøy, som drives av entreprenørene Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) og færøyske Articon.

– Vi er stolte av å kunne levere til store infrastrukturprosjekter i Norden. Vår klare ambisjon er å være en komplett leverandør, både på produkter og kompetanse. Derfor har vi bygget opp en sammensatt gruppe med dedikerte fagfolk på alle felt, slik at vi kan støtte entreprenøren i alle faser av jobben. Vårt mål er å være den sterkeste aktøren i markedet og vi jobber hardt for en status som foretrukket samarbeidspartner for våre kunder, understreker Gundersen i meldingen fra Mapei.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår