Solgte boliger for 1,4 milliarder kroner i Q2

 
Solgte boliger for 1,4 milliarder kroner i Q2Sølyst i Stavanger, med 57 boliger, ble byggestartet i 2. kvartal
Veidekke solgte 275 boliger i andre kvartal 2019. Aktiviteten er jevnt fordelt mellom Norge og Sverige. Antallet boliger i produksjon er 2 798.

Til sammenligning ble det solgt 215 boliger i 2. kvartal 2018 og 404 boliger i 1. kvartal 2019. Salgstakten i Sverige har økt noe de siste kvartalene. I Norge er salget jevnt. Verdien av boligene som ble solgt i andre kvartal var 1,4 milliarder kroner, hvorav Veidekkes andel var 1 milliard kroner, skriver Veidekke i en pressemelding.

Samtidig viser NBBLs prisstatistikk at prisen på borettslagsboliger steg 2,6 prosent i 2. kvartal 2019. Prisen på borettslagsboliger har dermed steget 1,9 prosent det siste året, melder NBBL.

– Andre kvartal har vært preget av god interesse og bra salg i alle våre satsingsområder. Den positive trenden vi har opplevd i Sverige i de siste kvartalene ser ut til å fortsette, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr i meldingen.

– Salgsgraden i porteføljen holder seg stabil, og i vår samlede portefølje holder antallet boliger i produksjon seg høyt. Det er mange prosjekter med høy salgsgrad som nærmer seg ferdigstillelse i Sverige, og det kan gi en lavere salgsgrad og færre boliger i produksjon fremover.

Antallet boliger i produksjon øker sammenlignet med utgangen av 2018 og utgjør nå 2 798 boliger, hvorav Veidekkes andel er 2 174 boliger. Salgsgraden for boliger i produksjon er 82 %.

Boligsalgstallene for Veidekke per andre kvartal 2019:

Brutto og 12 md rullerende salg = Antall salg inklusive felleseide prosjekter
Netto = Veidekkes andel av salg

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår