Solgte 270 boliger for 1,32 mrd.kr

 
Solgte 270 boliger for 1,32 mrd.kr
Selvaag Bolig solgte 270 boliger til for 1 320 millioner kroner i første kvartal. Salget var spesielt godt i Oslo-regionen.

– Markedet har vært godt i første kvartal. Vi har opplevd god interesse for boligene vi har hatt i salg i alle markedene vi opererer. Salget har imidlertid vært spesielt godt i Oslo-området og vi har hatt vellykkede salgsstarter i blant annet Asker og Ås, sier administrerende direktør Olav H. Selvaag i en pressemelding. 

Nettosalget, det vil si salg justert for Selvaag Boligs eierandel i samarbeidsprosjekter, endte på 243 boliger med en samlet verdi på 1 183 millioner kroner. I løpet av kvartalet igangsatte Selvaag Bolig bygging av 97 boliger. 12 boliger ble ferdigstilt og 29 ble overlevert til kjøper. Bruttosalget i kvartalet var på 270 boliger til en samlet verdi av 1 320 millioner kroner. Per 31. mars hadde Selvaag Bolig 1 534 boliger under bygging og 13 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.

Nettosalget tilsvarende kvartal i 2018 var 185 boliger med en samlet verdi på 693 millioner kroner, og bruttosalget var 216 boliger for 788 millioner kroner skriver Selvaag Bolig i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår