Søker totalentreprenør til tunneloppdrag

 
Søker totalentreprenør til tunneloppdragBildet: Vadfosstunnelen er en veitunnel på fylkesvei 38 i Kragerø kommune i Telemark. Tunnelen er 680 meter lang. Foto: Peter Fiskerstrand
AKTUELLE PROSJEKTER: Vestfold og Telemark fylkeskommune inviterer til anbudskonkurranse om oppgradering av Kragerø- og Vadfosstunnelene.

Av Bjørn Laberg

Etter kravet fra forskriften om å sikre det laveste sikkerhetsnivå for trafikanter i tunneler skal Kragerø- og Vadfoss tunnelene oppgraderes for å tilfredsstille minimum sikkerhetskrav på fylkesvegnettet.

For begge tunneler skal følgende hovedtiltak iverksettes:

Oppgradering av El-anlegget SRO systemet/tavler i tunnelene med bygging av et nytt teknisk bygg, montering av nye nødkiosker, bommer og rødblink, etablering av ledelys, forsiktig graving og legging av kabler.

For Kragerøtunnelen:

No-dig løsning for reparasjon av OV – systemet i Kragerøtunnelen. Bygging av ny nødkiosk-rom. Det skal også bygges et tilbygg på eksisterende teknisk bygg på nordsiden av Kragerøtunnelen.

Det skal startes med oppgraderingsarbeider av Vadfoss tunnelen og disse arbeidene skal fullføres uten opphold. Det forventes lengere stenging av Kragerø tunnelen, men begge tunnelene skal ikke være stengt samtidig i mer enn 2 uker sammenhengende under bygging.

Entrepriseform er totalentreprise.

Tilbudsfrist: 10. august 2020

FAKTA:
Fylke: Vestfold og Telemark
Kommune: Kragerø
Tiltakshaver: Vestfold og Telemark fylkeskommune
RIB Anlegg: Multiconsult AS

(Kilde: Byggfakta SMART / Byggenorge / TendSign / Vestfold og Telemark fylkeskommune

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår