Snøhetta vant teaterprosjekt i Frankrike

 
Snøhetta vant teaterprosjekt i FrankrikeNytt liv: Oppussingen vil gi nytt liv til bygningen og teatret i seg selv, både ved å bedre opplevelsen for de besøkende og ved å bedre arbeidsforholdene for kunstnere og ansatte, skriver Snøhetta på sine nettsider. (Ill:Snøhetta).
Byrådet i Nanterre i Frankrike har valgt Snøhetta til å renovere det avantgardistiske teateret Théâtre Nanterre-Amandiers nær Paris.

Théâtre Nanterre-Amandiers har siden 1960-årene vært et avantgardistisk og nytenkende teater, blant annet ved å bryte grenser mellom kunstnerne og deres publikum med forestillinger av høy kvalitet.

- Å arbeide med dette banebrytende teater er en ære. Vi føler en sterk forpliktelse til å forholde oss til Théâtre Nanterre-Amandiers sin historie, og et ansvar for å videreføre dette inn i framtiden, sier Kjetil Trædal Thorsen, partner i Snøhetta.

Bedre opplevelsen og arbeidsforholdene

Oppussingen vil gi nytt liv til bygningen og teatret i seg selv, både ved å bedre opplevelsen for de besøkende og ved å bedre arbeidsforholdene for kunstnere og ansatte, skriver Snøhetta på sine nettsider.

Det arkitektoniske renoveringsarbeidet vil bli ledet av Snøhetta, og bli støttet av samarbeidspartnerne SRA Architectes, teaterkonsulent Kanju, departementet for arkitektur og arv og ingeniørene Khephren, Egis, Elioth og SLETEC. Renoveringen starter i januar 2020 med ferdigstillelse tidlig i 2022.

Nanterre er en kommune i Hauts-de-Seine i regionen Île-de-France, som ligger 11 kilometer vest for sentrum av Paris.

Snøhetta vant også nylig designkonkurransen for et barnemuseum i El Paso, Texas nylig.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår