Snart fullbooket Nordbygg 2018

 
Snart fullbooket Nordbygg 2018
Utstillere har strømmet til Nordbygg 2018, og til tross for at mer enn et halvt år gjenstår for åpningsseremonien, er over 90 prosent av utstillingsområdet allerede booket.

En forklaring er at mange selskaper er trofaste utstillere som vet at det handler om å være ute i god tid. En av dem er Car Decoration Company Work System, som denne gangen gleder seg spesielt til messens splitter nye avdeling for bilen i bygg.

Nå er mer enn 90 prosent av det rentable området booket til Nordbygg 2018.
- Vi ser tydeligvis en høyere etterspørsel i forhold til tilsvarende periode før siste messe. Det er både svenske og internasjonale aktører som ønsker å fortsette og ta eller forsvare markedsandeler i den varme nordiske byggebransjen, sier Peter Söderberg, prosjektleder for Nordbygg .

Unike Nordbygg
Svenska Work System produserer og selger interiørdesignløsninger for håndbåter. For dem er deltakelse i Nordbygg en prioritet.
- Med nesten 50 000 besøkende fra byggebransjen er messen unik og perfekt for oss, sier selskapets salgsjef Johan Hansson.
Foran Nordbygg 2018 ser han spesielt frem til messesatsingsinitiativet for bilen i bygg, noe som betyr at alle utstillere fra industrien samles på ett sted.
- Det gjør det mye lettere for besøkende å få et bilde av hva bransjen kan tilby, sier han. Og det som er bra for de besøkende, er bra for oss, sier han.

Strategisk valg
Lindab er også en vanlig utstiller som booket i god tid for ikke bare ett, men to showcases. For dem er Nordbygg et strategisk valg som har vist seg vellykket.
- Nordbygg har blitt et møtested med stor innflytelse i bransjen over hele Norden. Her vet alle aktører i byggeprosessen at de møter de nyeste og mest spennende nyhetene og innovasjonene, sier Magnus Jacobsson, salgssjef på Lindab.
En ambisjon som Lindab har, er å drive ventilasjonsindustrien fremover.
- For å lykkes er det viktig å nå de riktige beslutningstakerne, og de er lokalisert på Nordbygg, sier Magnus Jacobsson.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle