Smartere drift og økt lønnsomhet på Norsk Bergindustris høstmøte

 
Smartere drift og økt lønnsomhet på Norsk Bergindustris høstmøte
Hvordan kan ny teknologi bidra til effektiv drift og økt lønnsomhet i mineralnæringen? Det er tema for Norsk Bergindustris høstmøte som arrangeres i Trondheim 15.-17. Oktober.

Ny teknologi og automatisering har gitt industrien nye muligheter de siste årene. Mange i den norske mineralnæringen er i ferd med å gjennomføre effektiviseringstiltak og kontinuerlig forbedringsarbeid med mål om å være konkurransedyktige også i framtiden.

- Til syvende og sist handler det om å jobbe smartere, øke lønnsomheten og å gjøre bransjen mer bærekraftig. Derfor er dette temaet for årets høstmøte, sier Norsk Bergindustris generalsekretær Anita Hall i en pressemelding.

I tillegg til et fullspekket faglig program vil deltakerne få omvisning på NTNUs nye berglaboratorium, festmiddag og foredrag om team som metode fra håndballandslagets trenerlegende Marit Breivik.

Effektivisering, kontinuerlig forbedringsarbeid, samarbeid mellom byggherre og entreprenør, digital pukkverksdrift og økt bruk av restmaterialer fra natursteinsuttak er blant temaene som blir belyst under konferansen.

Norges største bransjetreff for mineralnæringen

Norsk Bergindustris høstmøte er årets største nettverksarena for mineralnæringen og bransjekolleger fra hele landet møtes for faglig input og sosiale sammenkomster.

- Jeg gleder meg veldig til å møte medlemsbedrifter og andre med interesse for bergindustrien. Dette er årets happening i mineralnæringen, og vi håper å møte så mange som mulig i Trondheim i oktober, sier Anita Hall.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår