Smartdok+Tripletex =sant

 
Smartdok+Tripletex =sant
Nå blir arbeidet med lønn og faktura enda mer effektivt når bransjens mest brukte skybaserte datafangstsystem og regnskapssystem integreres.

Er du en av de svært mange bygge- og anleggsbedriftene i Norge som bruker SmartDok til datafangst og Tripletex som lønns- og regnskapssystem? Da har du de beste forutsetningene for å lykkes. Nå lanseres nemlig en svært etterlengtet og ikke minst fullstendig integrasjon mellom disse to systemene.

Med denne integrasjonen forenkler du arbeidshverdagen ved å unngå unødvendig punching av data. Overfør godkjente arbeidstimer direkte til Tripletex, og gjennomfør lønnskjøring og fakturering av disse på vanlig måte. 

– Vi har har hatt mange spørsmål rundt kobling mellom SmartDok og Tripletex, og har merket at mange i bygg- og anleggsbransjen har ventet på at dette skulle bli tilgjengelig, sier integrasjonsansvarlig i SmartDok, Anders Josefsson.

– Vi ønsker at integrasjonen skal støtte opp under de store fordelene og styrkene i begge systemene, samt forenkle hverdagen til våre kunder ytterligere.

Hva gjør integrasjonen?
Med denne integrasjonen kan en enkelt overføre godkjente mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk pr prosjekt. Dette sørger for god kontroll på dine prosjektene, og fakturering går raskere. En får også en presis kostnadsoppfølgning pr. prosjekt, og lønnskjøringen vil skje raskt og enkelt.

– I tillegg er det mulig å synkronisere grunndata fra Tripletex til SmartDok, slik at man slipper å holde disse manuelt oppdatert i begge systemene, sier Anders til slutt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår