SmartDok lanserer «Signatur oppdragsgiver»

 
SmartDok lanserer «Signatur oppdragsgiver»Bildet: Nylig llanserte SmartDok funksjonen «Signatur oppdragsgiver» på web og app. Foto: SmartDok
SmartDok lanserer nå en funksjon som vil forenkle godkjenning av timer for arbeidere som jobber som underentreprenører/innleid på andres prosjekter.

– Nå har kundene alt i en app, registrering og signering. Uten signatur vet vi at noen ganger får en ikke får betalt for jobben som er utført, med signatur på utført arbeid blir prosess med å få inn pengene mye enklere, sier salgssjef Per Tore Hansen i en pressemelding.

Mange løser dette i dag ved å skrive ut den ansattes registreringer på papir, og få oppdragsgivers representant til å signere på dette. Dette papiret blir deretter scannet og brukt som vedlegg til faktura.
- Tungvint og tidkrevende, med andre ord, sier Hansen.

– 31. mai 2019 lanserte vi funksjonen «Signatur oppdragsgiver» på web og app i SmartDok. Bakgrunnen for denne løsningen er at mange av våre små og mellomstore kunder har meldt et sterkt behov for å kunne få oppdragsgivers signatur (godkjenning) på timeregistreringene til deres arbeidere, når de jobber som underentreprenører/innleide på andres prosjekter. Uten denne fysiske signaturen så blir fakturagrunnlagene ofte avvist hos oppdragsgiver, sier Hansen.

Scenarioet med»signatur oppdragsgiver» kan bli seende slik ut:

1. De ansatte fører timene sine mot prosjekt som vanlig

2.  Når arbeidsperioden er over, og man ønsker signatur og godkjenning fra oppdragsgivers representant så oppsøker man denne personen, henter fram sine registreringer i appen (via Timer → Signatur oppdragsgiver → Velg prosjekt og periode).

3. Man velger deretter ut de registreringene man vil ha signert i en liste, og gir telefonen til oppdragsgivers representant. Vedkommende kan gjennomgå registreringene, og velger deretter ut de som skal godkjennes. Disse signerer han deretter på (signaturfelt i appen), og han vil umiddelbart etterpå motta en SMS og en e-post som dokumenterer hva han har signert.

Dette betinger at oppdragsgivers representant har registrert seg som godkjenner på dette prosjektet.

Her kan du se video om «Signatur oppdragsgiver»

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår