<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO

 

 

Nå bytter vi til Byggfakta SMART

Alle eksisterende kunder som i dag benytter seg av Byggfakta Live oppgraderes til SMART, ettersom vi legger ned Byggfakta Live i løpet av 2023. 
 
I den nye plattformen har vi fokusert på å forenkle og effektivisere måten informasjonen vises i databasen.
 
Denne forandringen fører til at du som bruker får kvalitetssikret informasjon om byggeprosjekter, som leder til flere lønnsomme forretningsmuligheter!  
 
CTA_knapp2

 

smart_phone

 

Hvorfor har vi ny plattform?

SE_BF_Smart1

Ditt tilbud

Bytt til SMART nå, og vi byr på tiden du har igjen på din nåværende abonnement. Vi hjelper deg med å bytte plattform, og våre kundebehandlere vil alltid være tilgjengelig om det er noe du trenger hjelp til.

Om du ønsker å bytte til dagens plattform trykk på linken under for en umiddelbar overføring av Byggfakta Live abonnement. 

CTA_knapp2

 

SE_BF_Smart_Foretagsanalys1

Nedstenging av gammel plattform

Prosjektdatabasen Byggfakta Live vil bli lagt ned, og erstattet av Byggfakta SMART. Med SMART ønsker vi å gi deg en bedre brukeropplevelse, som gjør arbeidet ditt enklere, raskere og smartere. 

SMART ble lansert i 2020, som gjør at vi har hatt tid til å teste og utbedre plattformen til det den er i dag.  Det betyr at du kommer inn i helt rett tid, med de beste løsningene for din bedrift. 

 

SMART-soegning-i-databasen-thumb

En mer effektiv plattform

Målet med SMART er å effektivisere og forenkle prosjektplattformen for deg som kunde. SMART gir deg mange nyttige funksjoner som er enklere å bruke.  Fremover, vil alle nye IT-relaterte oppdateringer og funksjoner kun skje i SMART.

Vil du vite mer?

Vi anbefaler deg at du booker en gjennomgang med oss raskt, så du så fort som mulig får tilgang til vår nye plattform. Fyll inn skjemaet nedenfor, og vi kontakter deg.