Smart løfteplattform

 
Smart løfteplattformLøfteplattformen SwingOn har en løftehøyde på inntil 50 cm og svinger 90° rundt hjørnet.
Mange installerer en standard løftplattform for å forbedre tilgjengeligheten for rullestolbrukere. Men i en del tilfeller med små høydeforskjeller kan det være vanskelig å få til en god og praktisk løsning på grunn av plassproblemer.

- SwingOn dekker helt klart et behov i markedet, kommenterer administrerende direktør Morten Braastad hos thyssenkrupp Encasa. - Selv et par trinn er umulig å forsere for en rullestolbruker uten hjelp, og ofte kan en standard løfteplattform eller en rampe rett og slett ta for stor plass.

- Det unike ved SwingOn er at den henger oppslått inntil veggen rundt hjørnet for trappen når den ikke er i bruk. Så, når den skal brukes, slås plattformen enkelt ut, og brukeren svinges 90° rundt – enten opp eller ned. På denne måten vil aldri SwingOn ta opp plass i selve trappen. - Lurt, ikke sant, sier Morten Braastad .

- Og så kan den selvfølgelig brukes utendørs også og den passer like bra i offentlige som private miljøer. Designet er robust og alle deler er lett tilgjengelige for vedlikehold. Og ikke minst, en installasjon av SwingOn utføres enkelt på noen få timer, avslutter Braastad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår