Smart løfteplattform

 
Smart løfteplattformLøfteplattformen SwingOn har en løftehøyde på inntil 50 cm og svinger 90° rundt hjørnet.
Mange installerer en standard løftplattform for å forbedre tilgjengeligheten for rullestolbrukere. Men i en del tilfeller med små høydeforskjeller kan det være vanskelig å få til en god og praktisk løsning på grunn av plassproblemer.

- SwingOn dekker helt klart et behov i markedet, kommenterer administrerende direktør Morten Braastad hos thyssenkrupp Encasa. - Selv et par trinn er umulig å forsere for en rullestolbruker uten hjelp, og ofte kan en standard løfteplattform eller en rampe rett og slett ta for stor plass.

- Det unike ved SwingOn er at den henger oppslått inntil veggen rundt hjørnet for trappen når den ikke er i bruk. Så, når den skal brukes, slås plattformen enkelt ut, og brukeren svinges 90° rundt – enten opp eller ned. På denne måten vil aldri SwingOn ta opp plass i selve trappen. - Lurt, ikke sant, sier Morten Braastad .

- Og så kan den selvfølgelig brukes utendørs også og den passer like bra i offentlige som private miljøer. Designet er robust og alle deler er lett tilgjengelige for vedlikehold. Og ikke minst, en installasjon av SwingOn utføres enkelt på noen få timer, avslutter Braastad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle