Slipp dagslyset inn gjennom flate tak

 
Slipp dagslyset inn gjennom flate tak
Til funkishus med flate tak kan du få dagslys og frisk luft inn i boligen med VELUX vindu for flate tak.

Det nye vinduet med det lekre buede glasset CurveTech, har buet 6 mm ripebestandig glass som gir fritt utsyn til himmelen, og maksimal tilgang på dagslys. Det buede glasset går fra kant til kant og sikrer at alt vann renner av på overflaten - selv på helt flate tak. Det betyr at dagslyset kan flomme inn uten skjemmende regndråper. Den perfekte kombinasjon av moderne design og smart funksjon. CurveTech, kan monteres i alle tak mellom 0-15°. Det elegante designet gjør vinduet like fint å se på – som ut av. VELUX CurveTech fås både som VELUX INTEGRA® elektrisk åpningsbart og som fast.

Gjør hverdagen enklere og sunnere med VELUX INTEGRA automatiske vinduer, som kan programmeres til å åpne og lukke til bestemte tider. En regnsensor sørger for at vinduene lukkes automatisk med nedbør.

VELUX vindu for flate tak "CurveTech" har en unik buet glassoverflate, som slipper inn mer dagslys og skiller seg ut med et lekkert moderne design - ideelt for designbevisste huseiere.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår