Slik blir «Tamburtorget»

 
Slik blir «Tamburtorget»Slik blir den nye delen av Strømsø torg seende ut. (Ill.: Statens vegvesen)
Lurer du på hva de bygger i området mellom Shell og Torgeir Vraas plass på Strømsø for tiden?

Her er svaret: «Tamburtorget» eller utvidelsen av Strømsø torg mot sør ut til nye fv. 282 Bjørnstjerne Bjørnsons gate.

Akkurat i disse dager har du kanskje festet deg mest ved disse litt merkelige og litt utradisjonelle konstruksjonene. På illustrasjonene nedover i artikkelen kan du se hvordan sluttresultatet blir om et snaut halvår.

I november 2018 skal hele herligheten stå ferdig til planlagt åpning. Det skjer samtidig med åpningen av ny fire felts fv. 282 fra sørsiden av Strømsø torg til Telthusgata.

Dermed blir sentrumsringen i Drammen på sørsiden av elva fullført i fire felt fra Øvre sund bru(Kreftingsgate) til krysset Telthusgata mot Strømsø- og Holmenbrua.


Den nye delen av Strømsø torg knytter også kulturaksen på tvers av byen fra Spiralen via Bragernesåsen og Bragernes torg sammen med idrettsanleggene og grøntområdene på Marienlyst og videre mot Bikkjestykket, Austad og Drafnkollen.

 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår