Skrev gjerdekontrakt for Evenes flystasjon

 
Skrev gjerdekontrakt for Evenes flystasjonFv: Frank Eriksen, daglig leder Målselv Maskin og Transport AS til venstre og Roar Femsteinevik, prosjektleder.
Det skal settes opp et nytt hovedgjerde med overvåkning rundt Evenes flystasjon og rullebanen. Kontrakten går til Målselv Maskin & Transport AS.

Verdien på generalentreprisen er på vel 156 millioner kroner inkl. mva, men utløsning av ytterligere mindre opsjoner er også ivaretatt i konkurransen. Arbeidene starter opp i løpet av oktober og skal overleveres Forsvarsbygg sommeren 2021.

Anleggsvirksomheten trappes opp på Evenes
- Aktiviteten på nye Evenes flystasjon er hektisk nå i høst. Kontrakten med Målselv Maskin & Transport er viktig for raskt å komme i gang med arbeidet. Sikring av flyplassen med nytt gjerde, vei og overvåking må på plass med tanke på den aktiviteten som kommer til Evenes, sier utbyggingssjef John Ommund Syvertsen i en pressemelding fra Forsvarsbygg.

Naturen skal tas hensyn til
Arbeidet som vil foregå langs området rundt nye Evenes flystasjon og lufthavna foregår i et sårbart naturområde. Entreprenøren er særskilt gjort oppmerksom på i oppdraget at massene som graves opp skal gjenbrukes og at naturen skal ivaretas best mulig. Blant annet skal deler av det eksisterende gjerdet ikke erstattes.

Erfaren entreprenør i anleggsbransjen
Målselv Maskin & Transport AS har levert store oppdrag til Forsvarsbygg tidligere. Blant annet sammenbindingsveien til Mauken-Blåtind skyte- og øvingsfelt i Målselv, infrastruktur i Rusta leir på Bardufoss, Karlstadskogen og nytt vegkryss på E6 i Heggelia.

Vår største kontrakt vi har signert
- Dette er den største enkeltkontrakten som Målselv Maskin & Transport AS har inngått. Vi har god erfaring og samarbeid med Forsvarsbygg på store anleggskontrakter. Kontrakten sikrer en langsiktig sysselsetting og gir oss et godt utgangspunkt for å regne på flere jobber på Evenes, sier Frank Eriksen, daglig leder i Målselv Maskin & Transport AS.

Det var til sammen seks tilbydere på entreprisen, og dette prosjektet er delvis Nato-finansiert. Da er tildelingen basert på 75 prosent pris og 25 prosent kvalitet.

FAKTA:
Entreprisen vil i hovedsak omfatte etablering av perimeter med master for overvåking samt kjørbar vei på innsiden av perimeteret. I tillegg ordne kabelgrøft med trekkerør, en rekke porter, rydding av skog og kratt og opsjoner på andre perimeterarbeider.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår