Skreddersydde innfestningsverktøy og spikerpistoler

 
Skreddersydde innfestningsverktøy og spikerpistoler
Nå utvider DEWALT sitt batteridrevne XR-sortiment med ytterligere tre smarte innfestningsverktøy for proffen: en dykkertpistol, et krampeverktøy og en ny innovativ gulvleggingsmaskin.

DELWALTs dykkert- og krampeverktøy er kjent for å være kraftfulle, pålitelige og nøyaktige. De tre nye oppladbare tilskuddene til sortimentet er skreddersydd for spesifikke bruksområder. Det gir den profesjonelle brukeren mulighet til å kunne velge korrekt verktøy for enhver arbeisoppgave, noe som øker produktiviteten og sørger for et sluttresultat av høy kvalitet.

Den nye oppladbare dykkertpistolen DCN680D2 (1,2 mm) egner seg godt til innvendige detalj-arbeider som dør- og vindusforinger, listverk og alle typer panel. Krampepistolen DCN681D2 (5,6 mm) er utviklet for finsnekkeri og møbel- tapetsering , montering av skapstammer, kasser og så videre. Den kan også brukes til å feste isolasjonsmateriale. DCN682D2-QW (5,6 mm) er den første oppladbare gulvleggingsmaskinen i sitt slag og forenkler arbeidet vesentlig ved legging av store gulvflater, da den skyter raskt og jevnt med en hastighet på opptil fire kramper per sekund.

Samtlige av de nye modellene er kompakte og med lav vekt, noe som gjør dem enkle å bruke i ulike vinkler selv på trange arbeidsområder.

DEWALTs børsteløse motorteknologi og det oppladbare 18V XR-batterisystemet sørger for at de nye maskinene har en optimal brukstid med opptil 1200 skudd per ladning. De to med-følgende batteriene passer til samtlige verktøy i 18V XR-serien, dermed har du alltid et fulladet batteri for hånden.

De nye modellene er utviklet for høy effektivitet og er utstyrt med presisjonsspiss, dypstyring og mulighet til raske vekslinger mellom singel- og serieskudd. Det gir et perfekt resultat med eksakt plassering av spiker og kramper.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår