Skreddersydde innfestningsverktøy og spikerpistoler

 
Skreddersydde innfestningsverktøy og spikerpistoler
Nå utvider DEWALT sitt batteridrevne XR-sortiment med ytterligere tre smarte innfestningsverktøy for proffen: en dykkertpistol, et krampeverktøy og en ny innovativ gulvleggingsmaskin.

DELWALTs dykkert- og krampeverktøy er kjent for å være kraftfulle, pålitelige og nøyaktige. De tre nye oppladbare tilskuddene til sortimentet er skreddersydd for spesifikke bruksområder. Det gir den profesjonelle brukeren mulighet til å kunne velge korrekt verktøy for enhver arbeisoppgave, noe som øker produktiviteten og sørger for et sluttresultat av høy kvalitet.

Den nye oppladbare dykkertpistolen DCN680D2 (1,2 mm) egner seg godt til innvendige detalj-arbeider som dør- og vindusforinger, listverk og alle typer panel. Krampepistolen DCN681D2 (5,6 mm) er utviklet for finsnekkeri og møbel- tapetsering , montering av skapstammer, kasser og så videre. Den kan også brukes til å feste isolasjonsmateriale. DCN682D2-QW (5,6 mm) er den første oppladbare gulvleggingsmaskinen i sitt slag og forenkler arbeidet vesentlig ved legging av store gulvflater, da den skyter raskt og jevnt med en hastighet på opptil fire kramper per sekund.

Samtlige av de nye modellene er kompakte og med lav vekt, noe som gjør dem enkle å bruke i ulike vinkler selv på trange arbeidsområder.

DEWALTs børsteløse motorteknologi og det oppladbare 18V XR-batterisystemet sørger for at de nye maskinene har en optimal brukstid med opptil 1200 skudd per ladning. De to med-følgende batteriene passer til samtlige verktøy i 18V XR-serien, dermed har du alltid et fulladet batteri for hånden.

De nye modellene er utviklet for høy effektivitet og er utstyrt med presisjonsspiss, dypstyring og mulighet til raske vekslinger mellom singel- og serieskudd. Det gir et perfekt resultat med eksakt plassering av spiker og kramper.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle