Skiltkontrakt for det nye Nasjonalmuseet

 
Skiltkontrakt for det nye NasjonalmuseetBildet: Statsbyggs prosjektleder Hanne Raunehaug og pakkeansvarlig Ragna Jacobsen fra Nasjonalmuseet. Foto: Ken Opprann
Det norske firmaet Imagon AS har vunnet kontrakten om produksjon av skilt til det nye Nasjonalmuseet.

Det nye Nasjonalmuseet er en bygning på 55 000 kvadratmeter med behov for skilting både i publikums- og utstillingsarealene, i administrasjonsdelen og utvendig.

- Statsbygg har sammen med Nasjonalmuseet ansvaret for kontrakten. Det er lagt stor vekt på kvalitet på skiltprogrammet slik at det vil være en styrke for Nasjonalmuseets profilering og formidling, sier Statsbyggs prosjektleder, Hanne Raunehaug, i en pressemelding.

- Det nye museet blir et fantastisk hus. Vi er veldig fornøyde med å ha fått en leverandør som har vist stor interesse og forståelse for oppgaven, sier avdelingsdirektør for Åpning 2020 i Nasjonalmuseet, Jon Geir Placht.

Imagon AS er en del av Imagon Group, som har kontorer i Norge, Sverige, Finland og Estland. Verdien på skiltkontrakten er fire millioner kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår