Skanska fortsetter utbyggingen av Husøy Havn i Tønsberg

 
Skanska fortsetter utbyggingen av Husøy Havn i TønsbergBlokk 4 og 5 (til venstre i bildet) består av 42 leiligheter med flott beliggenhet ved vannkanten. Illustrasjon: Spir arkitekter
Skanska har fått bestilling på bygging av to nye boligblokker på prosjektet Husøy Havn i Tønsberg. Den avtalte målprisen er 170 millioner kroner og kontrakten inngår i selskapets ordrereserve for fjerde kvartal.

Skanska er allerede i full gang med byggingen av de tre første blokkene på boligprosjektet Husøy Havn. Nå har selskapet også blitt enige med byggherre Avantor om en videre utbygging av prosjektet med ytterligere to nye blokker; blokk 4 og 5.

- Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Avantor og veldig glad for at de ønsker å ha oss med videre på dette spennende transformasjonsprosjektet hvor et tidligere industriområde utvikles til et idyllisk boligområde med attraktiv beliggenhet, forteller Terje Nyborg Olsen, distriktssjef for Skanska i Drammen i en pressemelding.

De to blokkene har til sammen 42 leiligheter. Skanska skal også bygge underliggende parkeringskjeller, opparbeide et utomhusanlegg inkludert en kyststi, samt etablere enda en småbåthavn. Alle leilighetene får store balkonger eller terrasser, de fleste med utsikt mot Vestfolds skjærgård.

Avtalt målpris er på 170 millioner kroner, som gjør at den samlede kontraktsverdien for alt vi har av arbeider på Husøy Havn nå er oppe i over 390 millioner kroner. Byggestart er i november og forutsatt planlagt salgstakt vil prosjektet ferdigstillelses innen september 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår