Skanska bygger 168 leiligheter på Ulven i Oslo

 
Skanska bygger 168 leiligheter på Ulven i OsloIllustrasjon Ulven B3
Skanska har signert kontrakt med Obos om bygging av 168 leiligheter på Ulven i Oslo. Kontrakten har en verdi på 344 millioner kroner.

Kontrakten ble signert i begynnelsen av juli med forbehold om salgsgrad. Nå har Obos ved Ulven Bolig AS, som er Skanskas kontraktspart, bestilt utførelse av prosjektet.

Prosjektet er en del av den store transformasjonen av bydel Ulven og har navnet Ulven B3. Kontrakten som skal gjennomføres i totalentreprise innbefatter bygging av 168 leiligheter fordelt på to bygg med et bruttoareal på ca 16 600 m2. Det laveste bygget blir 5 etasjer og det høyeste 14. På taket blir det trivelige takhager og i kjeller blir det boder, teknisk rom og sykkelparkering. Parkeringsplasser for leilighetene blir i naboprosjekt som allerede er under bygging.

- Vi har hatt et tett og konstruktivt samarbeid med Ulven Bolig og er svært glad for at vi nå sammen skal realisere dette spennende boligprosjektet som blir det nye landemerket på Ulven og en viktig brikke i transformasjonen av området, sier Tor Arne Midtskogen, konserndirektør med ansvar for byggvirksomheten i Skanska Norge i en pressemelding.

Planlagt byggestart er 1. november 2019 og forventet byggetid er ca 2,5 år.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår