Skal utvikle idrettsanlegg på Ekeberg

 
Skal utvikle idrettsanlegg på Ekeberg
Seltor signerte utviklingsavtale for nytt idrettsanlegg for KFUM Fotball i Oslo.

KFUM familiearena skal ligge på Ekebergsletta i nordenden av dagens KFUManlegg og inneholder en rekke idrettsrelaterte arealer.

Det nye idrettsanlegget er på ca 16000m2 og inneholder badeanlegg, barnehage, treningssenter, kontorer, konferansesenter, helsehus i tillegg til tribuner og infrastruktur for ca 30.000 m2 nye fotballbaner.

Samspillfasen er godt i gang og det er høyt fokus på miljø- og energiriktige løsninger i et livssyklusperspektiv. Byggestart antas å bli høsten 2019.

Seltor har lang og solid erfaring fra utvikling og bygging av store idrettsanlegg, blant annet fra utvikling og bygging av Skagerak Arena i Skien.

- Vi er svært takknemlige for tilliten KFUM fotball har vist oss ved denne tildelingen og ser frem til å levere et fantastisk prosjekt, skriver de i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår