Skal utbedre Bodø havn

 
Skal utbedre Bodø havnF.v: Jan-Arild Jenssen (prosjektleder Kystverket), Jostein Moe (avdelingsleder Kystverket Nordland), Fridtjof Wangsvik (regiondirektør Kystverket Nordland), Fredrik Okkenhaug (daglig leder Consto Anlegg Nord) og Torben Kilvik (prosjektleder Consto Anlegg Nord). Foto: Kystverket.
Consto Anlegg Nord as signerte i går kontrakt med Kystverket om utbedring av Bodø havn. Avtalen var den første Fredrik Okkenhaug signerte som ny daglig leder i Consto Anlegg Nord.

Det planlegges en bredere innseiling til Bodø samt større seilingsdybde inne i havna. I går signerte Consto Anlegg Nord og Kystverket Nordland i Kabelvåg kontrakt om utdyping av tre grunner i innseilinga samt mudring av et større felt inne i havneområdet.

Kontraktssummen er på 110 millioner kroner. Massene som blir mudret vil bli deponert i et strandkantdeponi mellom Nyholmen og Langskjæret. Arbeidene starter opp nå til høsten, og prosjektet skal ferdigstilles innen april 2021.

Viktig prosjekt
- Vi er glade for å ha vunnet frem med vårt tilbud. Dette er et viktig prosjekt for oss, og vi ser frem til å samarbeide med Kystverket som byggherre. Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidene, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug i en pressemelding. Han overtok nylig som daglig leder i Consto Anlegg Nord. Han kom fra stillingen som prosjektleder i selskapet. Okkenhaug blir den yngste daglige lederen i Consto-konsernet. Dette er den første kontrakten Fredrik Okkenhaug (34) signerer.

- Jeg er veldig takknemlig for tilliten jeg har fått, sier Okkenhaug, og legger til:

- Consto Anlegg Nord har vind i seilene, masse dyktige mennesker og jeg ser veldig fram til å bygge videre på det fundamentet vi har skaffet oss siden starten i 2016.

- Dette er et prosjekt som Kystverket har jobbet med i lang tid, og vi ser frem til en god gjennomføring av siste del av prosjektet sammen med Consto Anlegg Nord. Dette prosjektet ferdigstiller Kystverkets utbedring av innseilingen til Bodø. Prosjektet gir økt sikkerhet og fremkommelighet i innseiling til Bodø havn, sier avdelingsleder ved Senter for utbygging, Jostein Moe i meldingen. Fredrik Okkenhaug startet i anleggsselskapet for to år siden og har deltatt i oppbyggingen av selskapet, som nå har 350 millioner kroner i omsetning og nær 80 ansatte.

Thorbjørn Eng, administrerende direktør i Consto Anlegg-konsernet, er tilfreds med at Fredrik Okkenhaug har takket ja.

- Konsernet fokuserer på medarbeiderutvikling. Derfor er det ekstra gledelig å kunne konstatere at vi kan bekle denne stillingen fra egne rekker, konstaterer Eng.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår