Skal rehabilitere Hovedkaia på Herøya for Yara

 
Skal rehabilitere Hovedkaia på Herøya for YaraKai NRC Group
NRC Group er tildelt en kontrakt fra Yara for grunnarbeid i forbindelse med rehabilitering av Hovedkaia på Herøya kaianlegg i Porsgrunn.

Kontrakten har en verdi på 38 millioner kroner og skal utføres av NRC Groups norske datterselskap.

- Vi er både glade og stolte over at Yara, som en svært profesjonell og krevende kunde, har valgt oss til å gjennomføre dette oppdraget. Det har i mange år vært problemer med erosjon og utvasking under Hovedkaia på Herøya og vi i NRC Group skal nå bruke vår kompetanse for å redusere faren for overbelastning på dette kaianlegget i Porsgrunn, sier Geir Nilsen, daglig leder i NRC Norge.

- NRC Groups datterselskap har spesialistkompetanse innen dette faget og har utført mange lignende oppdrag tidligere», fortsetter Nilsen.

For å sikre bakenforliggende konstruksjoner og forhindre utrasing, skal det bygges en ny spuntvegg på ca. 175 meter langs kaifronten. I tillegg skal det støpes ny kaifront og lages åpninger i dagens kaidekke for oppfylling bak spunten.

Arbeidet påbegynnes denne måneden og prosjektet ventes ferdigstilt i februar 2019.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår