Skal levere inneklima til 63.000 kvadratmeter

 
Skal levere inneklima til 63.000 kvadratmeterFor å skape et optimalt inneklima for reisende og ansatte ved flyplassen, skal 550.000 m3 med luft behandles av 30 ventilasjonsanlegg.
GK Norge AS har vunnet oppdraget med å levere luftbehandling og luftkjøling til den nye terminal 3 ved Bergen lufthavn.

GK har blitt tildelt oppdraget med å levere luftbehandling og luftkjøling til den 63.000 kvadratmeter store terminalen.

Bergen lufthavn Flesland har i dag en kapasitet på 6 millioner reisende i året. Når den nye flyterminalen åpner i 2017, vil flyplassen ha en kapasitet på inntil 10 millioner reisende per år, fordelt på totalt 85 000 kvadratmeter. For å skape et optimalt inneklima for reisende og ansatte ved flyplassen, skal 550.000 m3 med luft behandles av 30 ventilasjonsanlegg, hovedsakelig plassert i tre tekniske rom. GK skal også levere tre større luftinntak med brannporter.

– T3 på Flesland er et stort og prestisjefullt prosjekt for oss i GK, og vi er stolte av å levere god luft og inneklima til reisende og ansatte ved flyplassen, sier regionsdirektør i GK, Harald Damhagen.

GK rykker inn på vestlandets største byggeprosjekt sensommeren 2015. Terminalen vil ha 6 nye gater, har en total kostnadsramme på 4,7 milliarder kroner og skal stå ferdig medio 2017. Byggherre er Avinor AS og Sweco AS har prosjekt- og prosjekteringsledelsen. Oppdraget utføres samtidig som GK også leverer luftbehandling og byggautomasjon ved den nye terminalen på Oslo lufthavn, Gardermoen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår