Skal gjøre statens lokaler enda bedre

 
Skal gjøre statens lokaler enda bedreBildet: Nå har Statsbygg inngått rammeavtaler med Asplan Viak AS og Gottlieb Paludan Architects AS om rådgivningstjenester knyttet til statlig lokalbruk.
Statsbygg skal få råd av Asplan Viak og Gottlieb Paludan Architects i arbeidet med å utvikle og modernisere statlige lokaler.

I offentlig sektor er det økende krav om modernisering og ressurseffektivisering. Nå har Statsbygg inngått rammeavtaler med Asplan Viak AS og Gottlieb Paludan Architects AS om rådgivningstjenester knyttet til statlig lokalbruk.

- Noen av Statsbyggs viktigste oppgaver er å gi statlige virksomheter gode og fleksible lokaler, og å bidra til at de bruker arealene sine effektivt. Nå har vi fått dyktige rådgivere med oss på laget, slik at vi kan gjøre dette arbeidet enda bedre enn i dag, sier Hege Maria Eriksson, direktør for rådgivning og tidlig fase i Statsbygg, i en pressemelding.

Rammeavtalene skal styrke Statsbygg som rådgiver, byggherre og tilbyder av lokaler. Asplan Viak og Gottlieb Paludan Architects skal bistå Statsbygg i å utvikle lokaler og arbeidsplasser i tråd med virksomhetenes strategiske utvikling, både når det gjelder råd om anskaffelser i det private markedet og utvikling av formålsbygg.

Statsbygg anslår at rammeavtalene vil være verdt ca. 70 millioner kroner over fire år.

Arbeidet med rammeavtalene startet da Statsbygg i fjor arrangerte en dialogkonferanse for å få innspill fra markedet. Et av hovedmålene med konferansen var at leverandører fra ulike fag skulle komme sammen i team som utfyller hverandre.

Asplan Viak og Gottlieb Paludan Architects har med seg følgende firmaer i sine team:

• Asplan Viak, IARK AS, Knowit AS og Mellomrom Arkitekturpsykologi AS.

• Gottlieb Paludan Architects, ÅF Digital Solutions AS og Nice Industridesign AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår