Skal bygge spektakulært hotell

 
Skal bygge spektakulært hotellCuriosa Hotel skal ligge i Liseberg opplevelsespark og vil ha barnas oppdagelsestrang i sentrum. NCC skal bygge hotellet, i tillegg til en vannpark. (Ill: NCC).
NCC og Liseberg, ved utviklingsselskapet Liseberg Skår AB, har nå tegnet kontrakt for utbygging av et hotell med 457 rom i Nordens største opplevelsespark Liseberg. Verdi på prosjektet er ca. 850 millioner svenske kroner.

 - Curiosa Hotel kommer til å ha barnas oppdagelsestrang i sentrum, i tillegg til at hotellet vil ha alle de moderne bekvemmeligheter som hoteller i dag forventes å ha, sier Thomas Sjöstrand, som er sjef for  Liseberg AB Skår i en pressemelding fra NCC.

(Ill: NCC)

Oppdraget er et partnersamarbeid mellom NCC og Liseberg som ble innledet i 2018.

Partnerne er nå enige om riktig pris på samarbeidet, samt at de allerede har rukket å utføre noe arbeid med infrastruktur.

– Dette er et spennende oppdrag som vi nå tar videre til neste fase. De er et partnersamarbeid med en gedigen plaleggingsfase, som er en optimal måte å jobbe på i komplekse og store bygg, sier Henrik Landelius, områdesjef i NCC Building Sweden i meldingen fra NCC.

(Ill: NCC)

NCC kommer til å bygga hotellet ved den søndre entréen. Hotellet blir drøyt 30 000 kvadratmeter stort, og får 457 rom. Byggestart er i høst og det forventes å stå Lisebergs 100-årsjubileum i 2023.

Parterne planlegger også å bygge en vannpark.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår