Skal bygge senter for Porsche

 
Skal bygge senter for PorscheSlik blir tilbygget for det nye Porsche-senteret i Billingstadsletta 13 i Asker seende ut. I mars starter byggingen.
AKTUELLE PROSJEKTER: Det har vært en enormt voksende interesse for Porsche de siste årene, og nå skal den norske importøren etablere nok et Porsche Center på Østlandet. Nærmere bestemt på Billingstad i Asker. Byggingen starter i mars.

Av Tore Kubberød

Autozentrum Holding AS, som eier den norske Porsche-importøren har inngått en avtale om å leie et 2500 kvadratmeter stort tilbygg som skal oppføres på Billingstad i Asker. Nærmere bestemt i Billingstadsletta 13. Dette blir et tilbygg som spesialbygges for Porsche hvor byggekostnadene blir på rundt 80 millioner kroner i følge Byggfakta Live.

Porsche er allerede etablert i Son i Akershus og på Ryen i Oslo, men importøren ønsker å utvide markedet i Norge spesielt i området vest for hovedstaden. Etableringen er også et resultat av at selskapet har spurt både eksisterende og potensielle nye kunder om hvor de ønsket at selskapets nye butikk og serviceverksted skal ligge.

Det nye Porsche Center skal stå ferdig cirka 12 måneder etter byggestart. Meningen er at senteret skal dekke etterspørselen i et område fra Asker og Bærum og opp til Drammen og Hønefoss. Dette området har en befolkning på cirka 250.000 mennesker.

FAKTA

Porsche Center Asker & Bærum

Billingstadsletta 13, Asker

Akershus

Verdi: Cirka 80 millioner kroner

Byggestart: Mars 2018

Ferdigstillelse: Februar 2019

Areal: 2500 kvadratmeter

Tiltakshaver: Billingstadsletta 13 AS

Totalentreprenør: Arbo Entreprenør AS

RI Reguleringsplan: Norconsult AS

Arkitekt: Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter AS

RI Byggeteknikk: Norconsult AS

Grunnentreprenør: Kaare Mortensen AS

Elektroinstallatør: Nopek Elektro AS

Ventilasjonsinstallatør: Nor Klima T. Svendsen AS

Rørlegger: Holtefjell VVS AS

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår