Skal bygge park rundt Jordal Amfi

 
Skal bygge park rundt Jordal AmfiNye Jordal Amfi er under bygging i Oslo, men nå skal også området rundt utvikles til en park.
AKTUELLE PROSJEKTER: Oslo kommune er i full gang med bygging av Nye Jordal Amfi. Nå skal også området rundt den nye ishallen tas tak i. Kommunen har store planer for Jordal Park.

Av Tore Kubberød

Det er vedtatt at Jordal park skal utvikles til et område for rekreasjon, opphold og lek, i tillegg til at parken skal gi bedre adkomst til den nye ishallen.’ I planene ligger blant annet opparbeidelse av turveien D2, gangveier og sykkelveier gjennom hele parken, belysning i hele parken, etablering av flere møteplasser med benker, større arealer med grønne flater samt at Hovinbekken skal åpnes.

Det er Bymiljøetaten som i samarbeid med Vann- og avløpsetaten, som har fått i oppgave å utvikle Jordal park. Nye Jordal Amfi skal stå ferdig høsten 2018. Som en del av arbeidet med ishallen ble det også vedtatt en reguleringsplan for området rundt. Prosjekterende firmaer er Rambøll, Bjørbekk & Lindheim Landskapsarkitekter samt Hille og Melbye Arkitekter.

I forbindelse med planlagte entreprise for Jordal park inviterer Bymiljøetaten til leverandørkonferanse 26. februar klokken 1000 i Bymiljøetatens lokaler i Karvesvingen 3 i Oslo. Utleveringsdato er 9. april.

FAKTA

Jordal Park

Oslo

Byggherrer: Oslo kommune Bymiljøetaten, friområder/friluftsliv.

Totalentreprenør: Utleveringsdato 9. aspril

Leverandørkonferane: 26. februar klokken 10.00

Verdi antatt av Byggfakta Live: 150-200 millioner kroner

Antatt byggestart: September 2018

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår