Skal bygge Ørnes Nye Omsorgssenter på Meløy

 
Skal bygge Ørnes Nye Omsorgssenter på MeløyØrnes Nye Omsorgssenter. I det nye bygget vil det være en egen sykehjemsdel med heldøgns opphold, 44 beboerrom, 8 omsorgsleiligheter, legevakt, legesenter og storkjøkken, samt en stor felles takterrasse. (ill:HENT).
HENT har inngått kontrakt med Meløy kommune på bygging av Ørnes Nye Omsorgssenter. Avtalen er en totalentreprise.
Dette er det andre prosjektet som HENT har ervervet i Meløy kommune i Nordland fylke. Nylig ble Mosvold Omsorgsboliger på Ørnes overlevert kommunen. Prosjektleder hos HENT, Tore M. Vold trekker fram det gode samarbeidet med byggherre og de lokale entreprenørene og vareleverandørene. 
– Dette har på alle måter vært et samhandlingens prosjekt, sier en godt fornøyd prosjektleder i en pressemelding.
 
God erfaring
Prosjektansvarlig for Meløy kommune, Ragnar Drevvatne sier at han med bakgrunn i det nylig overleverte Mosvold Omsorgsboliger, ser fram til et nytt prosjekt sammen med HENT. 
– Våre erfaringer med riksentreprenøren er ubetinget positive både hva gjelder kvalitet, framdrift og fleksibilitet, sier han.
Det nye bygget skal reises i kommunesenteret Ørnes, og skal dekke en rekke ulike funksjoner. Det vil være en egen sykehjemsdel med heldøgns opphold, fordelt på 4 avdelinger og 44 beboerrom, 8 omsorgsleiligheter, legevakt, legesenter og storkjøkken, samt en stor felles takterrasse. Bygget er på 6570 kvm BTA fordelt på 4 etasjer med en grunnflate på 1800 kvm.
Oppstart er planlagt 1. november i år og byggetid er satt til 24 måneder. Kontraktssum er NOK 160 mill eks. mva.
 
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår